Texto fijo comienzo blog

BARNA BARRUFADA: Els Barrufets tornen a Barcelona. Col·leccionistes, ninots, col·leccions de marxandatge. Compartir imformació, intercanviar, fires.


dissabte, 29 d’octubre del 2011

Quant de temps feia que no veiem un anunci de joguines que fos de Barrufets ?

Benvinguts altre cop al mercat de les joguines.

En aquest Blog, Smurf Bcn cel·lebrem que els barrufets tornin a estar presents i que sigui un Nadal molt Barrufat.


Els barrufets han tornat i per la porta gran, han tenyit les pantalles i la majoria de botigues de blau, hom aprofita per fer promocions, regalar-los, decorar els aparadors de blau per formar part d'aquesta moguda.


Peyo, Pierre Culliford, en realitat va crear els éssers més entranyables de tots els temps robant el cor a infants i adults des del principi.

La Pel·lícula, fruit de la col·laboració entre Columbia Pictures i Sony Pictures, va superar les millors expectatives, no sols ha estat un intent de fer diners, eficaç sinó tot un bum que ha tornat a la vida a aquests éssers blaus.

Amb l' éxit de la pel·lícula és evident que hi ha darrera tot el marxendatge, i com haureu pogut comprobar els Barrufets donen molt de sí. Entre les més destacades es troben; la revista de moda Harper’s Bazaar, que va apostar per La Barrufeta com a model per a Vuitton, Marc Jacobs, Lavin i Dolce&Gabbana i McDonalds, que afegeix Els Barrufets a la seva llarga llista d’exitoses promocions a nivell internacional. I Carrefour amb les seves joguines.

A nosaltres ens barrufen els Barrufets !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada